Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Τεστ αποδεικνύει ότι τα συντρίμμια του Ροσγουελ δεν είναι από τη Γη!

 


Εικόνα 1: Το αντικείμενο που αναλύθηκε. Αντικείμενο περίπου 10 χιλιοστά μακρύ. Το μικρο κομμάτι αποκολλήθηκε για το τεστ.

Ένας καθηγητής του Στρατιωτικού Ινστιτούτου του New Mexico στο Ροσγουελ μπορεί να έχει ανακαλύψει τα πρώτα επιστημονικά στοιχεία συντριμμιών κατασκευασμένα σε άλλο πλανήτη.
Τα συντρίμμια βρέθηκαν κοντά στη περιοχή που έπεσε ο υποτιθέμενος ιπτάμενος δίσκος έξω από το Ροσγουελ το 1947.

Ο Φρανκ Κιμπλερ διδάσκει Επιστήμες της Γης και Γεωλογία στο Στρατιωτικό Ινστιτούτο του New Mexico στο Ροσγουελ.
Υποστηρίζει ότι πάντα ενδιαφερότανε για τα ΑΤΙΑ και ότι είχε ο ιδίως μια παράξενη παρατήρηση στην ηλικία των είκοσι. Έτσι όταν πήγε στο Ροσγουελ αποφάσισε να ελέγξει την ειδίκευση του
και να δοκιμάσει να αναλύσει το πιο διαβόητο περιστατικό ΑΤΙΑ όλων των εποχών , τη συντριβή στο Ροσγουελ.

Λέει ότι ο κύριος στόχος του ήταν να βρει φυσικά στοιχεία. Ξεκίνησε  βλέποντας δορυφορικές φωτογραφίες του υποτιθέμενου σημείου συντριβής. Αυτό είναι το μέρος που ο κάτοχος του ράντσου
Μακ Μπρεηζελ, είπε στην Αεροπορία ότι βρήκε κομμάτια του αντικειμένου που είχε  συντριβεί.


 

Ο Κιμπλερ χρησιμοποίησε αυτές τις εικόνες για να τις ενισχύσει  υπέρυθρα για να επισημάνει περιοχές που το έδαφος είχε διαταραχθεί  Εξεπλάγην όταν βρήκε μια περιοχή παρόμοια με αυτή που οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν. Είχε μήκος περίπου 3/4 του μιλίου και μερικές χιλιάδες πόδια πλάτος, σε κατεύθυνση που οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν. Παρατήρησε επίσης μια περιοχή με πολύ ευθείες γωνίες κάτι ασυνήθιστο για φυσικό συμβάν.

Το επόμενο του βήμα ήταν να δει τι θα μπορούσε να βρει με ανιχνευτή μετάλλων. Ξεκίνησε τις εκδρομές στη περιοχή το Μάιο του 2010. Χρησιμοποιώντας έναν ανιχνευτή μετάλλων βρήκε ένα κομμάτι μεγέθους βολίδας ΒΒ (πλαστικά βολίδα) τρεις ίντσες κάτω από την επιφάνεια που ήταν ακριβώς ο σκοπός του σε προηγούμενες αρχαιολογικές ανασκαφές στη περιοχή κοσκίνισαν το χώμα ώστε να πέσουν κάτω τα πιο μικρά κομμάτια.
Ο Κίμπλερ σκέφτηκε ότι αν έμενε κάτι θα ήταν πολύ μικρο και πιθανώς σε φωλιές ζώων η μυρμηγκοφωλιές. Σε μια μυρμηγκοφωλιά βρήκε το πρώτο του κομμάτι.



Εικόνα 2: Πολυφασματική δορυφορική φωτογραφία του Landsat. H εικόνα ξεκάθαρα δείχνει μια καμένη ή διαταραγμένη περιοχή) που καλύπτει την ακριβή τοποθεσία του πεδίου των συντριμμιών
όπως το περιέγραψαν οι μάρτυρες.

Αυτό που βρήκε ήταν ένα μέταλλο με υφή ασημιού που έμοιαζε με αλουμίνιο. Αυτό ήταν περίεργο καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις για αντικείμενα αλουμινίου στη περιοχή. Μερικές φορές βρήκε κασσίτερο που προερχόταν από τσίγκινες οροφές και μερικά καρφιά. Εν τέλει βρήκε περισσότερα τέτοια ασημένια κομμάτια που λέει ότι μοιάζουν σαν διαλυμένα. Μερικές άκρες φαίνονται ακόμα λιωμένες. Βρήκε επίσης αλουμινένια κουμπιά που φέρεται να είναι του τύπου των στρατιωτικών στολών του τέλους της δεκαετίας του '40. Αν αυτό ισχύει τότε αποδεικνύεται ότι ο στρατός βρισκόταν στη περιοχή.



Εικόνα 3: Τα κουμπιά. Διστακτικά έχουν αναγνωριστεί ως κουμπιά στρατιωτικών στολών του τέλους της δεκαετίας του '40 και των άρχων της δεκαετίας του '50

Ο Κιμπλερ κατάλαβε πως τα μικρά ασημένια κομμάτια ήταν αρκετά για περαιτέρω ανάλυση. Για να βρει βοήθεια πήγε στο Διεθνές Μουσείο και Κέντρο Ανάλυσης του ΑΤΙΑ του Ροσγουελ. Τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης, το μουσείο είναι το κέντρο για την ανάλυση της συντριβής του ΑΤΙΑ . Έδειξε το υλικό στο διευθυντή του μουσείου, Τζούλι Σουστερ και είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον ερευνητή Ντον Σμιτ.
Αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν το πρώτο τεστ που έγινε στο New Mexico Tech στο Σοκορο. Με τη χρήση μικροαναλυτή  κατάφεραν να καθορίσουν τη σύνθεση του υλικού. Αποδείχτηκε ότι ήταν κράμα αλουμινίου  σιλικόνης  μαγγανίου και χαλκού.
Δεν είναι άγνωστο αλλά χρησιμοποιείται στις κατασκευές και δεν συνηθίζεται σε μορφή αφρού.

Αυτό έδωσε την ώθηση στον Κιμπλερ να αναλύσει το κομμάτι με ισότοπα.Ο κιμπλερ  λέει ότι τα ισότοπα είναι πολύ σημαντικά γιατί οι αναλογίες είναι "περίπου σαν τα αποτυπώματα μας". Συγκεκριμένες συγκεντρώσεις στοιχείων είναι μοναδικές στη Γη. Έτσι αν γνωρίζεις τις αναλογίες ισοτόπων για το μαγνήσιο, θα είναι το ίδιο για καθετί στη Γη με μαγνήσιο , αλλά αν δεν είναι από τη ΓΗ θα έχει διαφορετικές αναλογίες.Για παράδειγμα οι μετεωρίτες έχουν διαφορετικές αναλογίες επειδή δεν είναι από τη Γη. Η Ανάλυση ισοτόπων είναι χρήσιμη για να καθοριστεί αν ένα υλικό είναι από τη Γη η από άλλο κόσμο.


Εικόνα 4:  Μερικά από τα υπολείμματα κράματος που βρέθηκαν διασκορπισμένα στο πεδίο των συντριμμιών.

Ο Κιμπλερ πήγε στο Ινστιτούτο Μετεωριτών στο Πανεπιστήμιο του Νιου Μεξικο και μίλησε με τους ειδικούς των ισοτόπων για να γίνει μια ανάλυση.Ο Κιμπλερ δεν είπε στους ειδικούς για τα δείγματα. Ο ειδικός κοίταξε τον Κιμπλερ κατευθείαν στα μάτια και του είπε ότι ο μόνος λόγος που μπορεί να θέλει να κάνει τέτοια ανάλυση ήταν επειδή υποπτευόταν ότι το υλικό προερχόταν από το διάστημα. Ήθελε να ξέρει από που είναι το υλικό και όταν ο Κιμπλερ απάντησε ότι δεν ήθελε να κάνει το τεστ,υποστηρίζοντας ότι η συντριβή του διαστημοπλοίου στο Ροσγουελ ήταν ένα μάτσο ανοησίες. Ένας από τους άλλους επιστήμονες στην έδρα υποστήριξε ότι αν ήταν κάτι ασυνήθιστο, η σημαντικότητα και μόνο της πιθανότητας το έκανε άξιο για ανάλυση. Ωστόσο ο ειδικός δεν
άλλαξε γνώμη και αρνήθηκε να κάνει την ανάλυση.Ο δεύτερος επιστήμονας ήταν ειδικός στη μικροανάλυση στο Πανεπιστήμιο και αν και δε μπορούσε να κάνει αναλύσεις ισοτόπων, μπόρεσε να βρει πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για τη σύνθεση του υλικού και επιβεβαίωσε ότι η αρχική έρευνα είχε ολοκληρωθεί.

Η Bigelow Aerospace έδειξε ενδιαφέρον στο να βοηθήσει τον Κιμπλερ με την ανάλυση του, αλλά μετά από μήνες με λίγα αποτελέσματα, ο Κιμπλερ έπρεπε να κινηθεί αλλού... Ο Κιμπλερ κατάφερε να βρει άλλο εργαστήριο με πολλαπλές πιστοποιήσεις που ήθελε να κάνει τη δουλεία. Το Μουσείο ΑΤΙΑ του Ροσγουελ προσέφερε τα χρήματα και τα αποτελέσματα βγήκαν μετά από 5 μέρες.
Ο Κιμπλερ λέει ότι σχεδόν λιποθύμησε όταν είδε τα δεδομένα. Οι αναλογίες ήταν διαφορετικές από της Γης και όπως το θέτει, υπάρχουν δυο απαντήσεις για να εξηγήσουν τα αποτελέσματα:
"Ή το εργαστήριο έκανε λάθος στην ανάλυση ή το υλικό δεν είναι από τη Γη"




Εικόνα 5: Κλασματοποιησεις ισοτόπων μαγνησίου τροποποιημένο από γράφημα χρησιμοποιημένο από το Δρ. Πίτερ Στουροκ στην ανάλυση του κομματιού του ΑΤΙΑ του Ubatuba. Οι χημικές ενώσεις με μαγνήσιο και μέταλλα πρέπει να βρίσκονται πάνω η πολύ κοντά στη γραμμή. Ένας χονδρίτης είναι ένας τύπος μετεωρίτη και εφόσον δεν έχει γήινη προέλευση δε βρίσκεται πάνω στη γραμμή.  Το κράμα από το Ροσγουελ ΑΗ-1 βρίσκεται πολύ μακριά από τη γραμμή.
Το σημείο ΑΗ-1 είναι μια ανωμαλία που οφείλεται σε λάθος ανάλυσης ή το υλικό πράγματι δεν είναι από τη Γη. Περαιτέρω τεστ χρειάζονται για να καθοριστεί αν πρόκειται για λάθος η αν όντως είναι από άλλο κόσμο.

Ωστόσο ο Κιμπλερ λέει ότι η δουλεία του δεν έχει τελειώσει. Λέει ότι "Ακολουθώντας καλά πρωτόκολλα επιστημονικών μεθόδων ένα μέρος δεδομένων δε πρόκειται να την διακόψει". Για να αποδείξει ότι το εργαστήριο δεν έκανε λάθος θα πρέπει να δουλέψει κι άλλο. Λέει ότι έχει βρει άλλα δυο πιστοποιημένα εργαστήρια για να κάνει τεστ ισοτόπων και να επιβεβαιώσει τη δουλειά που έγινε μέχρι τώρα και μπορεί να έχει τελειώσει σε μερικές εβδομάδες.

Ο Κιμπλερ λέει ότι για να επιβεβαιώσει ότι το υλικό δεν είναι από τη γη χρειάζονται ίδια αποτελέσματα από δυο η τρία εργαστήρια.

Άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι το υλικό πρόκειται για αλουμίνιο και δείχνει εξωγήινη προέλευση είναι ότι το αλουμίνιο πρέπει να κατασκευαστεί. Σε αντίθεση με άλλα φυσικά στοιχεία όπως ο χρυσός η το ασήμι που μπορούν να βρεθούν σε μορφή βόλων, το αλουμίνιο δε βρίσκεται στη φύση. Αν αυτό αποδεικνύει ότι το υλικό δε προέρχεται από τη γη , τότε σημαίνει ότι κατασκευάστηκε κάπου αλλού. Μέχρι τώρα οι άνθρωποι δε κατασκευάσαμε τίποτα στο διάστημα , πόσο μάλλον κάτι που να πέσει από το διάστημα και να προσγειωθεί σε μια περιοχή έξω από το Ροσγουελ σε μια τοποθεσία
όπου ένας υποτιθέμενος ιπτάμενος δίσκος βρέθηκε το 1947.

Ο Κιμπλερ λέει επίσης ότι προσέχει να μη κάνει κάποια καθοριστική δήλωση, αλλά απλά είναι αισιόδοξος. Τονίζει ότι πιστοποιημένα εργαστήρια κανονικά δεν κάνουν λάθη και ότι οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί είναι μερικοί από τους καλύτερους στην δουλεία τους.

Οι επιπτώσεις του να είναι εξωγήινης προέλευσης και κατασκευής το υλικό του Κιμπλερ είναι φυσικά εντυπωσιακές. Μπορεί να έχει στα χέρια του ένα όπλο για να αποδείξει ότι μας επισκέφθηκε ένας νοήμων πολιτισμός από άλλο πλανήτη και ότι συνετρίβησαν έξω από το Ροσγουελ το 1947; Ο Κιμπλερ ισχυρίζεται ότι θα μας κρατά ενήμερους, και ήταν πολύ μεγαλόψυχος ώστε να μας παρέχει φωτογραφίες του υλικού και τις αναλύσεις.

(Ακούστε τον Φρανκ Κιμπλερ να αναλύει το εύρημα του στο Open Minds Radio)



Εικόνα 6: Δεδομένα της μικροανάλυσης του New Mexico Tech δείχνουν τη χημική σύνθεση του ΑΗ-1. Νάτριο και χλώριο από μικρούς κρυστάλλους ενσωματωμένους στην επιφάνεια δείχνουν ότι το ΑΗ-1 περιέχει Si Mg Mn και Cu με μικρές ποσότητες Fe.



Εικόνα 7: Δεδομένα μικροαναλυσης του Πανεπιστημίου Νιου Μεξικο που δείχνουν χημική σύνθεση.Επιβεβαιωμένο με δεδομένα του New Mexico Tech με ανάλυση που δείχνει AL Si Mg Mn Cu και λίγο Fe.


Εικόνα 8: Αναλογίες ισοτόπου μαγνησίου από το πιστοποιημένο εργαστήριο που έκανε την ανάλυση



Εικόνα 9: Χημική ένωση του κράματος του ΑΗ-1 από το ίδιο εργαστήριο. Δείχνει ότι το ΑΗ-1 είναι κράμα AL-Mg-Mn-Si-Cu.



Εικόνα 10:Το ΑΗ-1 σε μεγέθυνση δείχνει κλιμακωτές στρωματώσεις.



Εικόνα 11:Το ΑΗ-1 σε μεγέθυνση δείχνει περισσότερες περιοχές κλιμακωτής στρωμάτωσης.

πηγη