Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Το μεγαλύτερο σε ηλικία κορίτσι του Μποντ γίνεται η Πενέλοπε Κρουζ


Ένα βήμα πριν από την υπογραφή του συμβολαίου της για την συμμετοχή της στην επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ βρίσκεται η 39χρονη Πενέλοπε Κρουζ.
Κάτι που αυτομάτως θα την χρίσει ως την μεγαλύτερη σε ηλικία συμπρωταγωνίστρια του Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών.

Ο συγκεκριμένος τίτλος αυτή την στιγμή ανήκει στην Βρετανίδα Χόνορ Μπλάκμαν που ήταν 39 ετών όταν υποδύθηκε την Πούσι Γκαλόρ στο «Επιχείρηση Χρυσοδάχτυλος» που προβλήθηκε το 1964.


Αν η Πενέλοπε τελικά υπογράψει, κάτι που μοιάζει εξαιρετικά πιθανό, θα ξεκινήσει τα γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μποντ τον επόμενο Απρίλη. Τότε δηλαδή που θα έχει ήδη γεννήσει το δεύτερο παιδί της και, πιο σημαντικό, θα έχει σβήσει 40 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην παραγωγή, «Τα κορίτσια του Μποντ είναι πάντα σέξι και εγκεφαλικά. Όπως η Πενέλοπε. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες και μένουν μόνο να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες στο συμβόλαιο».

Η ίδια πάντως, σε ανύποπτο χρόνο, είχε δηλώσει πως «Θέλω να παίρνω ρόλους που με εξιτάρουν και με βγάζουν έξω από το δίχτυ ασφαλείας μου».
Ενώ σημαντικός παράγοντας που θα συμβάλει στο να δεχτεί αποτελεί και η συνεχιζόμενη παρουσία του Σαμ Μέντες στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Κάτι που επίσης θεωρείται εξαιρετικά πιθανό.




http://www.iefimerida.gr 


http://ntokoumentagr.blogspot.gr