Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Χιλιάδες Αφρικανικές Μέλισσες Δολοφόνοι επιτέθηκαν και σκότωσαν γεωργό στο Τέξας!



Ένας άνδρας στο Τέξας σκοτώθηκε το Σάββατο από τις φονικές μέλισσες.
Το θύμα, ο Larry Goodwin, τον είχαν τσιμπήσει τουλάχιστον 40.000 Αφρικάνικες μέλισσες . Η οικογένειά αποκάλυψε ότι το σώμα του Goodwin καλύφθηκε εξ' ολοκλήρου απο τσιμπήματα μέλισσας και ότι δεν υπήρχε ούτε ενα εκατοστό στο σώμα του που να μην τον είχαν τσιμπήσει.
Το περιστατικό του θανάτου απο τις φονικές μέλισσες έγινε στο Τέξας, όταν ο Goodwin έπεσε σε ενέδρα από τις μέλισσες, καθώς οδήγησε εν αγνοία του το τρακτέρ σε ένα σωρό από ξύλα που έκρυβαν την κυψέλη.


Μετά τη συντριβή του από το σμήνος των φονικών μελισσών, ο Goodwin ήταν σε θέση να καταφύγει στο σπίτι ενός γείτονα και άρχισε να βρέχει τον εαυτό του με μια μάνικα. Δύο γυναίκες στο σπίτι δήλωσαν ότι τον είχαν τσιμπήσει κατ 'εκτίμηση 100 φορές, προσπάθησαν να βοηθήσουν τον αγρότη, αλλά οι προσπάθειές τους ήταν άχρηστες και οι διασώστες δήλωσε τον Goodwin νεκρό.

Μία από τις γυναίκες, δέχθηκε επίσης επίθεση από τις φονικές μέλισσες και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.
Οι Αφρικάνικες μέλισσες έχουν κερδίσει το εναλλακτικό όνομα «μέλισσες δολοφόνοι» για την εξαιρετικά επιθετική φύση τους. Οι μέλισσες είναι ένα υβρίδιο μελισσών που διασταυρώθηκαν από έναν βιολόγο στη Βραζιλία στα τέλη της δεκαετίας του '50, και από τότε έχουν καταφέρει να επεκταθεί στο νότιο τμήμα της Βραζιλίας και της Αργεντινής, μέσω της Κεντρικής Αμερικής και της Νότιας Αμερικής.




to-parakseno.gr


ntokoumentagr.blogspot.gr