Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Dick’s Last Resort, το εστιατόριο με το πιο αγενέστατο προσωπικό

  

Ένα από τα ατού ενός καλού και επιτυχημένου εστιατορίου είναι η ευγένεια του προσωπικού του, έτσι δεν είναι; Κάνετε λάθος! Το Dick’s Last Resort το επισκέπτονται χιλιάδες πελάτες από όλο τον κόσμο μόνο και μόνο για να ακούσουν τα πρόστυχα και αγενέστατα σχόλια των σερβιτόρων του


To Dick’s Last Resort  είναι μια αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων γνωστή για το αντιπαθητικό προσωπικό της. Οι σερβιτόροι σε αυτό το εστιατόριο σας προσβάλλουν, σας μιλούν άσχημα, σας φέρνουν σε δύσκολη θέση, πάντα για χάρη της διασκέδασης (..φυσικά).

Το φαγητό του δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Τα κλασσικά: μπριζόλες, παϊδάκια, μπιφτέκια, τηγανητό κοτόπουλο, όλα  όμως σερβιρισμένα σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Άλλωστε ο μεγάλος σκοπός του εστιατορίου είναι να χορτάσει τους πελάτες του όχι όμως και να τους φερθεί με ευγένεια. Ίσως ο συνδυασμός αυτών των δυο είναι που έχει κάνει το Dick’s Last Resort τόσο διάσημο και όχι μόνο στην Αμερική. 

Πως ξεκίνησε η ιδέα.. 28 χρόνια πριν άνοιξε το πρώτο Dick’s Last Resort. Ένα όμορφο, σοβαρό εστιατόριο με προσωπικό που σέβονταν και μιλούσε με ευγένεια στον κάθε πελάτη. Όμως στην περιοχή του ήδη υπήρχαν αρκετά εστιατόρια σαν αυτό, έτσι μην αντέχοντας τον ανταγωνισμό γρήγορα έκλεισε

Η αποτυχία δεν απέτρεψε τον ιδιοκτήτη του Steve Schiff να κάνει και δεύτερη προσπάθεια. Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε το όλο εγχείρημα του να είναι αλλά και να δείχνει κάπως.. πρόχειρο. Η κομψή διακόσμηση αντικαταστάθηκε από με μία πιο αλλόκοτη στα όρια της παρανοϊκής και το πολύ φιλικό προσωπικό έγινε αντιπαθητικό και αγενέστατο με τους πελάτες. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η παράξενη ιδέα αποδείχθηκε χρυσή για τον Steve Schiff. Σήμερα το Last Resort Dick είναι μια επιτυχημένη αλυσίδα εστιατορίων σε 13 διαφορετικές πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το πόσο αντιπαθητικό μπορεί να γίνει το προσωπικό θα το καταλάβετε αν σας δώσουμε μερικά κοινά παραδείγματα. Πριν ξεκινήσετε να τρώτε ζητάτε λίγο αλάτι. Τι ήταν να το κάνετε! Ο σερβιτόρος πλησιάζει αλλά αντί για αλάτι κρατάει στα χέρια του ένα πάκο χαρτοπετσέτες. Με οργή σας τις πετάει στο πρόσωπο και σας επαναφέρει στην τάξη με αρκετά γαλλικά! Το φαγητό έχει ήδη αρκετό αλάτι, δεν χρειάζεστε άλλο! 

Ρωτάτε για τα είδη της μπύρας που υπάρχουν, αλλά ο σερβιτόρος παίρνει την πρωτοβουλία να σας αγνοήσει πλήρως και να σας φέρει αυτή που θέλει αυτός! 

Δείτε και τα βίντεο και θα καταλάβετε γιατί το Dick’s Last Resort είναι το εστιατόριο με το πιο αγενέστατο προσωπικό.. 








dinfo.gr
ntokoumentagr.blogspot.gr