Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

'Κλειδώνει' για τον ρόλο του Martin Luther King Jr. στην ταινία 'Memphis' ο Forest Whitaker


Σύμφωνα με δημοσίευμα του TheWrap, ο 51χρονος ηθοποιός είναι η επιλογή του σκηνοθέτη Paul Greengrass για να ενσαρκώσει ακόμη μία ιστορική προσωπικότητα. Είμαστε ξεκάθαρα με τον Greengrass.
Μετά την εξαιρετική ερμηνεία ως Idi Amin στον 'Τελευταίο Βασιλιά της Σκωτίας' που του απέφερε και ένα Όσκαρ Α' Ανδρικού, ο μεγάλος Forest Whitaker είναι μπροστά στην επόμενη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του.


Σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου TheWrap.com, o Paul Greengrass έχει βρει στο πρόσωπο του Whitaker τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Martin Luther King Jr. στην ταινία 'Memphis', η οποία απασχολεί τον σκηνοθέτη του United 93 από το 2011.

Ο Whitaker βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς του 'Memphis', το οποίο θα επικεντρώνεται στις τελευταίες μέρες της ζωής του δικηγόρου και πολιτικού αγωνιστή.

Να σημειωθεί ότι τον Φεβρουάριο του 2012, η Universal ανέλαβε την παραγωγή της ταινίας, αλλά δεχόμενη πιέσεις από το King Estate, ίδρυμα στη μνήμη του King, αθέτησε τη συμφωνία δύο μήνες μετά.

Κατά τ' άλλα, σε μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς που έρχεται τον Αύγουστο στη μεγάλη οθόνη, ο Forest Whitaker υποδύεται τον Cecil Gaines, επί 34 χρόνια butler του Λευκού Οίκου στο 'The Butler'που φλερτάρει με αρκετές οσκαρικές υποψηφιότητες.




The Butler - Official Trailer #1 [HD] (2013... από myfilm-gr


http://www.cosmo.gr


http://ntokoumentagr.blogspot.gr