Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Trailer Night: ο Ashton Kutcher ενσαρκώνει τον Steve Jobs, ενώ τα Στρουμφάκια... έχουν τα δικά τους


 Κινούμενα σχέδια, ρομαντική κομεντί, βιογραφικό δράμα και indie κωμωδία. Τα νέα trailers που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα καλύπτουν διαφορετικά σινεφιλικά γούστα.


Την ώρα που η συζήτηση στο Χόλιγουντ για το αν τα trailers πρέπει να μειώσουν τη διάρκεια τους, αρχίζει να κορυφώνεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής, εμείς μπορούμε να συνεχίζουμε να τα βλέπουμε ολόκληρα και χωρίς περιορισμούς στην καθιερωμένη στήλη της Τρίτης.

Free Birds

O Owen Wilson, ο Woody Harrelson και η Amy Poehler δανείζουν τις φωνές τους σε μια νέα κωμωδία κινουμένων σχεδίων,  με θέμα δύο... γαλοπούλες που ταξιδεύουν στο χρόνο, για να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας και να βεβαιωθούν πως η γαλοπούλα θα αφαιρεθεί μια και καλή από το μενού του δείπνου για τον εορτασμό της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Άγνωστο. Στις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. από 1η Νοεμβρίου. Και σε 3D.


Free Birds - trailer [HD] (2013) Jimmy Hayward... από myfilm-gr
The Smurfs 2

Στο sequel της ταινίας κινουμένων σχεδίων που έσπασε ταμία το 2011, o Παπαστρούμφ δημιουργεί ψεύτικα στρουμφάκια, απαγάγει τη Στρουμφίτα και ταξιδεύει στο Παρίσι όπου τον λατρεύουν ως... τον μεγαλύτερο μάγο στον κόσμο. Οι Neil Patrick Harris ("How I Met Your Mother"), Sofia Vergara ("Modern Family") και η popstar Katy Parry επιστρέφουν στους ρόλους τους πίσω από τα μικρόφωνα, ενώ στο cast αυτή τη φορά προστίθεται, μεταξύ άλλων και η Christina Ricci ("Adam's Family")

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Άγνωστο. Στην Αμερική η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιουλίου.


Τα Στρουμφάκια 2 (The Smurfs 2) - trailer #1... από myfilm-gr
Drinking Buddies

H Kate (Olivia Wilde) και ο Luke (Jake Johnson) είναι φίλοι και συνάδελφοι σε ένα ζυθοποιείο. Θα μπορούσαν να εξελίξουν τη φιλία τους σε κάτι παραπάνω, αλλά και οι δύο έχουν σχέση. Σταδιακά, η μεταξύ τους χημεία  η... μπύρα να κάνουν τη δουλειά τους και τα πράγματα αλλάζουν. Το cast συμπληρώνουν ο Ron Livingston (ο "Burger" του Sex and The City) και η Anna Kendrick ("Up In The Air"), ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκεται ο Jon Swanberg ("V/H/S/").

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Άγνωστο. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ SXSW και αναμένεται στην Αμερική στις 23 Αυγούστου.


Drinking Buddies - trailer [HD] (2013) Joe... από myfilm-gr
JOBS

O Joshua Michael Stern σκηνοθετεί τον Ashton Kutcher στο ρόλο του του ιδρυτή της Apple Steve Jobs, παρακολουθώντας τη ζωή και την καριέρα του από την ημέρα που αποφάσισε να εγκαταλείψει το κολλέγιο και να στήσει τη δική του εταιρεία υπολογιστών.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Μέσα στο 2013.


jOBS - film clip #1 It Changes Everything [HD... από myfilm-gr
Prince Avalanche

Ο Alvin (Paul Rudd) και ο αδελφός της κοπέλας του, ο Lance (Emile Hirsch) εγκαταλείπουν την πόλη και περνούν το καλοκαίρι δουλεύοντας για την επισκευή ενός επαρχιακού αυτοκινητόδρομου. O ένας είναι σοβαρός και δείχνει να ξέρει τι του γίνεται -ο άλλος πάλι, ούτε καν. Πίσω από τη σκηνοθεσία αυτής της ασυνήθιστης κωμωδίας indie αισθητικής και κυνικού χιούμορ βρίσκεται ο David Gordon Green ("Pineapple Express").

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Η ταινία έχει ήδη προβληθεί στο φεστιβάλ του Sundance και στο φεστιβάλ Βερολίνου, ενώ η έξοδός του στις αίθουσες στις Η.Π.Α. έχει προγραμματιστεί για τις 9 Αυγούστου.


Prince Avalanche - teaser trailer [HD] (2013... από myfilm-gr











cosmo.gr
ntokoumentagr.blogspot.gr