Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Στρατόπεδα συγκέντρωσης στις Η.Π.Α., έτοιμα να υποδεχθούν Αμερικανούς πολίτες

  

Η FEMA (Federal Emergency Management Agency, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών) είναι ένας οργανισμός που έχει την εξουσία να αναλάβει την διακυβέρνηση των Η.Π.Α., παραβλέποντας τις εξουσίες του Προέδρου και το Σύνταγμα, σε περίπτωση ειδικών καταστάσεων.


Ωστόσο υπάρχουν βίντεο που καταγγέλλουν την εν λόγω υπηρεσία για δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης. Στο πρώτο βίντεο θα δείτε αστυνομικό να καταγγέλλει ότι τα στρατόπεδα της FEMA είναι σε θέση να «μαντρώσουν» 50 εκατομμύρια Αμερικανούς πολίτες. Στο τέλος μάλιστα ο άνθρωπος περιγράφει τις αντιδράσεις συνανθρώπων του, όταν άκουγαν αυτά: «Αποκλείεται να συμβαίνουν αυτά. Ζούμε στις Η.Π.Α.»

Επιπλέον θα δείτε βίντεο με παράξενα μαύρα κασόνια-φέρετρα, τα οποία μαζεύονται κατά εκατομμύρια και καταλήγουν στα FEMA-Camps. Μάλιστα όπως βλέπετε στην φωτογραφία, άνθρωποι μπαίνουν μέσα για να τα δοκιμάσουν. Τι να τα θέλουν άραγε; 
disposal coffins 

Τα επόμενα βίντεο δείχνουν εικόνες από τα στρατόπεδα αυτά στις Η.Π.Α., τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν ακόμα και περιστρεφόμενες πόρτες ασφαλείας με κάγκελα, στα οποία θα εισέρχονται ένας-ένας οι πολίτες, για να ελέγχονται.

Τέλος θα δείτε βίντεο με διαφήμιση-προειδοποίηση της FEMA για ενδεχόμενη κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις Η.Π.Α., η οποία και θα χρησιμοποιηθεί σαν αφορμή, για την κατάλυση του παρόντος δημοκρατικού status quo στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Πλησιάζουμε στην παγκόσμια χούντα και φαίνεται ότι στις Η.Π.Α. ο λαός θα υποφέρει από τους πρώτους. 

Τελικά αναρωτιόμαστε: Εμείς είμαστε νέοι άνθρωποι και τα ανακαλύπτουμε όλα αυτά τώρα. Οι παλαιότεροι, γιατί δεν άκουγαν ερευνητές που τόσα χρόνια φώναζαν για τέτοιου είδους θέματα και τους χαρακτήριζαν γραφικούς; 














pygmi.gr
ntokoumentagr.blogspot.gr