Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Η Εξάπλωση της Μόλυνσης


Διαβάζω σήμερα σε ένα άρθρο που έχει τίτλο ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

(μια πρόχειρη μετάφραση δική μου σε μερικά σημεία από το άρθρο) 

Σημείωμα του συγγραφέα :
Το παρακάτω άρθρο βασίζεται σε μια συλλογή στοιχείων ιατρικής, διατροφολογίας, επιδημιολογίας και κοινωνιολογίας, που έγινε στις ΗΠΑ από ανεξάρτητες πηγές. Αν είναι αλήθεια, πως τα σύγχρονα κοινωνικά φαινόμενα γεννιούνται σε εκείνη τη χώρα και εξάγονται στη συνέχεια στο δυτικό κόσμο, μπορούμε να προβλέψουμε τα ίδια φαινόμενα σε εμάς σε λίγα χρόνια, ή και ακόμα νωρίτερα. Τα σημάδια υπάρχουν ήδη όλα.

Υπάρχουν περισσότερα από πέντε χιλιάδες είδη θηλαστικών πάνω στη γη, αλλά μόνο ένα από αυτά είναι τρελό. Δεν υπάρχει παρά μόνο ένα είδος θηλαστικών που ηθελημένα δηλητηριάζει ακόμα και τα παιδιά του, με τοξίνες, χημικές ουσίες που προκαλούν νευρολογικές βλάβες στο μεγαλύτρο αριθμό των μελών αυτού του είδους.

Αυτό το είδος είναι, φυσικά, ο Homo Sapiens.

Αν κοιτάξουμε γύρω μας στο πλανήτη, θα δούμε δεκάδες χιλιάδες είδη θηλαστικών, πτηνών, ερπετών και εντόμων. Πέντε πράγματα που έχουν κοινά όλα αυτά τα είδη είναι:

1) Κανένα από αυτά δεν τρώει τροφές επεξεργασμένες. Τρώνε , όχι επεξεργασμένες, τροφές, από τη φύση.

2) Κανένα από αυτά δεν παίρνει φάρμακα.

3) Κανένα από αυτά δεν κάνει ενέσεις με τοξικά εμβόλια τα οποία περιέχουν κρυμμένες χημικές ουσίες

4)Κανένα από αυτά δεν ασκεί μηχανική, χημική καλλιέργεια και μονοκαλιέργεια.

5) Κανένα από αυτά δεν ζει σε παραληρητικούς τεχνητούς κόσμους της TV ή του Internet.

Κι όμως ο άνθρωπος, το πιο τρελό είδος πάνω στο πλανήτη, διαπράττει συνεχώς και τα πέντε παραπάνω πράγματα , δηλητηριάζοντας το σώμα, το μυαλό του και τα παιδιά του, με βαριά μέταλλα, φυτοφάρμακα, υδράργυρο, συντηρητικά, φάρμακα που αλλοιώνουν το μυαλό, OGM και παραλογισμούς νοητικών προγραμματισμών.

Δεν προκαλεί λοιπόν έκπληξη όταν βλέπουμε που μας οδηγούν όλα αυτά. Σήμερα η κοινωνία μας κυριαρχείται από εικόνες διεστραμμένων που πεινάνε για εξουσία, παθολογικούς ψεύτες, καλλιτέχνες ανισόρροπους που τραυλίζουν ηλιθιότητες υμνώντας το Σατανά όπως η Lady Gaga , δημοσιογράφους σε ημικωματώδη κατάσταση που διαβάζουν το βραδινό δελτίο ή το νέο κανάλι TV που φιλοξενεί ανθρώπους που κάνουν κηρύγματα παιδοκτονίας που τα ονομάζουν «μεταγενητική άμβλωση»

Ποια είναι η βασική αιτία για όλη αυτή τη παράνοια? ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. Φυσικό, χημικό, βιολογικό.

Οι άνθρωποι δηλητηριάζονται μέχρι θανάτου.

Λάβετε υπόψη αυτές τις σοκαριστικές αλήθειες της σύγχρονης κοινωνίας:

• Η τροφή μας είναι ηθελημένα γεμάτη από χημικά δηλητήρια για να την κάνουμε πιο ζωντανή (νιτρώδες νάτριο), ή πιο αλμυρή (MSG-γλουταμινικό), ή για να διαρκεί περισσότερο στα ράφια (διάφορα συντηρητικά).

• Τα φάρμακά μας είναι γεμάτα από μόρια φθορίου για να είναι πιο δραστικά για τα εγκεφαλικά κύτταρα (SSRI).

• Τα εμβόλια μας περιέχουν υδράργυρο και έκδοχα που βλάπτουν τον εγκέφαλο και προκαλούν μια αντίδραση «φλεγμονώδη» του ανοσιοποιητικού συστήματος που μπορεί να προκαλέσει αυτισμό, επιληπτικές κρίσεις ή εγκεφαλικές βλάβες.

• Τα λιβάδια μας ψεκάζονται με συνθετικά δηλητήρια που προκαλούν Alzheimer και κατάθλιψη.

• Το πόσιμο νερό χρησιμοποιείται σαν χωματερή τοξικών αποβλήτων: φθόριο και χημικές ενώσεις, που θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται σαν χημικά απόβλητα.

• Τρόφιμα που προορίζονται για κατανάλωση στους ανθρώπους, στερούνται σκοπίμως του μεγαλύτερου μέρους ανόργανων αλάτων, βιταμινών και θρεπτικών ουσιών για τη προώθηση της μέγιστης νόσου, ενώ τρόφιμα που προορίζονται για κατανάλωση στα ζώα είναι ενισχυμένα με ανόργανα άλατα, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά για να γίνεται καλύτερη πάχυνση (Αν δεν αντιλαμβάνεσαι πως από το φαγητό σου έχει αφαιρεθεί η διατροφή, να αναρωτιέσαι γιατί η ζάχαρη και το ψωμί είναι άσπρα όταν τα φυτά από τα οποία προέρχονται είναι καφέ...)

• Τα ΜΜΕ πληροφορούν το κοινό ότι η διατροφή είναι άχρηστη, αλλά η συνταγογράφηση φαρμάκων είναι απαραίτητο συστατικό για την υγιή ζωή.

• Υπάρχει μόλυβδος στα καλλυντικά, κάδμιο στο ρύζι, αρσενικό στα φύκια, υδράργυρος στα εμβόλια και αλουμίνιο σχεδόν σε όλα. Η ανθρώπινη ράτσα δηλητηριάζεται σε μεγάλο βαθμό με βαριά μέταλλα.

Αυτές οι τοξίνες προκαλούν βλάβες στον εγκέφαλο.

Η συσσωρευτική επίδραση των τοξικών μετάλλων, η δηλητηρίαση από το φθόριο, η δηλητηρίαση από τα φυτοφάρμακα, η δηλητηρίαση από τα εμβόλια και η τροφική δηλητηρίαση στο σύνολό τους, προκαλούν βλάβη βιοχημική στον εγκεφάλου μη αναστρέψιμη

Ζούμε σε μια κοινωνία που το 90% ή και περισσότερο του πληθυσμού, έχει στη κυριολεξία υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη στον εγκέφαλο. Αυτός είναι ο λόγος που ο παραλογισμός αυξάνεται όπου και να κοιτάξει κανείς. Και γι΄αυτό ο κόσμος συνεχίζει να αγοράζει τα ίδια δηλητήρια που τον έχουν ήδη δηλητηριάσει, και καταπίνει φάρμακα για να καλύψει τα συμπτώματα της δηλητηρίασης, δηλητηριάζοντας έτσι, ακόμα περισσότερο με τα φάρμακα.

Γι΄αυτό και η θεραπεία για τον καρκίνο είναι ένα χημικό κοκτέιλ ("χημειοθεραπεία") που προκαλεί, ακόμα περισσότερο καρκίνο. Και γι΄αυτό ένα μέρος του πληθυσμού που όλο και αυξάνεται , είναι πλέον ανίκανο να διαβάσει, να αναλύσει τις λέξεις, να μιλήσει με σωστές φράσεις ή ακόμα και να ασχοληθεί με κάτι που να μοιάζει με ορθολογική συζήτηση.

Οι συνέπειες αυτής της επιδημίας εγκεφαλικής βλάβης, είναι συγκλονιστικές. Κατ΄αρχήν όλο το σύστημα δικαιοσύνης και δημοκρατίας υποτίθεται πως αφορά άτομα υγιή στο μυαλό. Η ιερή έννοια μιας «επιτροπής» εξαρτάται από συμπολίτες υγιείς στο μυαλό. Η ιδέα της εκλογής στα δημόσια αξιώματα απαιτεί εκλέκτορες υγιείς ώστε να υπάρξουν υγιή αποτελέσματα, και το σύστημα της «ελεύθερης αγοράς» του καπιταλισμού και η επιλογή του καταναλωτή προϋποθέτει ότι οι καταναλωτές είναι ικανοί να λαμβάνουν ορθολογικές αποφάσεις για να οδηγούν την αγορά.

Αλλά δεν το κάνουν. Οι καταναλωτές έχουν το μυαλό κατεστραμμένο, έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, είναι αποβλακωμένοι και χειραγωγημένοι. Οι ψηφοφόροι είναι παραπλανημένοι και σκόπινα μπερδεμένοι. Οι επιτροπές είναι χειραγωγημένες και παραπληροφορημένες. Σε κάθε τομέα όπου ένας αριθμός υγιών πνευματικά ανθρώπων θα μπορούσε να επαναφέρει την ισορροπία και τη λογική, τώρα έχουμε τρελούς στο τιμόνι της κοινωνίας.

Ποτέ πριν στην ιστορία της ανθρωπότητας το τοξικό φορτίο πάνω στον άνθρωπο δεν ήταν τόσο μεγάλο (και τραγικό). Ποτέ πριν η άβυσσος μεταξύ υγιούς και τρελού δεν ήταν τόσο μεγάλη (και συνεπώς επικίνδυνη) Ζούμε σε μια εποχή όπου ο ορθολογισμός είναι άγνωστος στις μάζες. Ενα πολύ απλό παράδειγμα, δεν ενδιαφέρει καθόλου τους αμερικανούς ψηφοφόρους αν ο Ομπάμα, παραβίασε κάθε εκλογική υπόσχεση, συμπεριλαμβανομένης της ετικετοποίησης των OGM, το κλείσιμο του Guantanamo, τη μείωση του ελλείμματός του. 

Γράφει και άλλα πολλά.. αλλά ας σταθούμε στα παραπάνω για λίγο, κι ας σκεφτούμε, είναι υπερβολές? Είναι φανταστικά σενάρια? Για τις ΗΠΑ έχω σοβαρές υποψίες πως οι παραπάνω παρατηρήσεις είναι απλή καταγραφή της κατάστασης...

Οσο για την Ευρώπη, αγωνίζεται φιλότιμα, να φτάσει σ΄αυτό το βαθμό δηλητηρίασης. Γιατί πλέον τα μυστικά της συγγένειας δεν μπορούν να κρυφτούν. Η μόλυνση απλώνεται παντού. Με εντελώς γλαφυρό και πρωτοποριακό τρόπο ο Ρομέρο την ονόμασε "η νύχτα των ζωντανών νεκρών". Εμείς απλά μπορούμε να πούμε πως τελικά το πλέον αυτοκαταστροφικό και εγωπαθές πλάσμα πάνω στο πλανήτη, αυτοαναιρείται. Οσο για το πόσοι ακριβώς θα καταλάβουν τη μετάλλαξη που έχει γίνει επάνω τους κι επάνω στα παιδιά τους, δεν ξέρω.

Γιατί μωραίνει κι εξουδετερώνει...






ntokoumentagr.blogspot.gr