Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

«Stranger»: Το σκοτεινό και αινιγματικό trailer του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς


Ο σκηνοθέτης των Star Wars, Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, έκανε και πάλι την εμφάνισή του αυτή τη φορά όμως δίνοντας στη δημοσιότητα, μόλις χθες το βράδυ, ένα ασπρόμαυρο, ατμοσφαιρικό και άκρως αινιγματικό trailer που δεν αποκαλύπτει κανένα από τα μυστικά του...

To trailer που ανέβηκε στην σελίδα της εταιρίας παραγωγής του Εϊμπραμς, Bad Robot στο Υoutube και το οποίο δείχνει έναν άντρα με ραμμένο στόμα να ξεβράζεται σε μια ακτή δεν δίνει κανένα στοιχείο εκτός από τον τίτλο του «Stranger» και την φράση «σύντομα θα ξέρει».

Τα σχόλια που το συνοδεύουν από την ώρα που ανέβηκε στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για ένα κινηματογραφικό project που βασίζεται σε ένα σενάριο του δημιουργού των διάσημων ταινιών του «Πολέμου των Αστρων».

Το βίντεο ωστόσο έρχεται να τους διαψεύσει και να αποκαλύψει ότι δεν πρόκειται για κάποιο κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό του σχέδιο, αλλά σε ένα βιβλίο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη ο Εϊμπραμς, γραμμένο από τον Νταγκ Ντορστ, βασισμένο σε μια δική του ιδέα με τον τίτλο «S».

To βιβλίο-νουβέλα περιγράφεται από τον εκδοτικό του οίκο σαν ένα λογοτεχνικό παζλ, χωρίς παραδοσιακή δομή, αλλά σαν μια συλλογή εφήμερων, χειρόγραφων σημειώσεων, φωτογραφιών και ιστοριών που δεν περιορίζονται στις σελίδες του, αλλά διασπείρονται στο διαδίκτυο και τον πραγματικό κόσμο.

Δείτε το σκοτεινό και αινιγματικό trailer του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς...










koolnews.gr

ntokoumentagr.blogspot.gr