Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η DARPA σκοπεύει να εμφυτεύσει μικροτσίπ στον εγκέφαλο στρατιωτών


Για χρόνια, η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι οργανισμοί της έχουν χρησιμοποιήσει ορισμένες αιτίες για την επίτευξη ορισμένων στόχων, στόχοι που μπορεί να έχουν ή μπορεί να μην έχουν τίποτα να κάνουν με τα αίτια που ισχυρίζονται για την επιδίωξη του στόχου.
Η 9-11 κατέληξε στο Patriot Act, που υπογράφηκε από τον George W. Bush και με το οποίο αφαιρέθηκαν πολλές από τις ατομικές ελευθερίες από τον αμερικανικό λαό, αλλά είχε μικρή επίδραση στην τρομοκρατία.
 
Τώρα το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α (Department of Defense) κάνει έκκληση για εμφυτεύματα εγκεφάλου για την «θεραπεία στρατιωτών αλλά και βετεράνων που πάσχουν από κατάθλιψη".


Ο Justin Sanchez , ένας διευθυντής προγράμματος της Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), δήλωσε πρόσφατα ότι η χρήση των μονάδων εμφυτεύματος , « ... είναι μια ώθηση προς καινοτόμες , ενημερωμένες και ακριβείς νανοτεχνολογικές θεραπείες για να παράγουν σημαντικές βελτιώσεις στην ποιότητα της ζωής των μελών των υπηρεσιών και τους βετεράνους που έχουν πολύ λίγες επιλογές με τις υπάρχουσες θεραπείες . Αυτοί είναι οι ασθενείς για τους οποίους η τρέχουσα ιατρική κατανόηση των ασθενειών , όπως χρόνιος πόνος ή κόπωση, κατάθλιψη, ανεξέλεγκτη ή σοβαρή διαταραχή μετα-τραυματικού στρες δεν μπορεί να προσφέρει σημαντική ανακούφιση . "Δεδομένου ότι οι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή έχουν αρχίσει εδώ και τόσο καιρό , οι περισσότεροι βετεράνοι έχουν υποβληθεί σε θεραπείες συνταγογραφούμενων φαρμάκων για την κατάθλιψη και το PTSD (μετατραυματικό στρες) , πολλά όμως από αυτά τα φάρμακα συμβάλλουν στην επιδημία μαζικών αυτοκτονιών μεταξύ των στρατευμάτων στις ΗΠΑ , το σημερινό ποσοστό των οποίων είναι 22 άνθρωποι την ημέρα, σύμφωνα με πολλούς . 

Ωστόσο , και αυτό είναι το τρομακτικό, υπάρχουν τα ψιλά γράμματα στο κάτω μέρος των σχεδίων του Υπουργείου Άμυνας για την χρήση εμφυτευμάτων - ένα σχέδιο που πηγαίνει πέρα από τη θεραπεία της κατάθλιψης και του πόνου . Το σχέδιο θα περιλαμβάνει επίσης την επινόηση ενός μέσου παρακολούθησης των στρατιωτών σε συνθήκες μάχης , και η εφαρμογή του θα ονομάζεται «εις βάθος διέγερση του εγκεφάλου" σε πραγματικό χρόνο...


Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει σε σχέση με τι ακριβώς αυτή η φράση μπορεί να σημαίνει. Γιατί, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες....και τρομακτικές....









πληροφορίες DARPA
Eva Cat για το  THE CURIOSITY OF CAT 


ntokoumentagr.blogspot.gr