Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Μέμος Μπεγνής: "Ο πρώτος Τούρκος στην TV ήμουν... εγώ"

 
 
 
 Καλεσμένος στο "Όλα μπάχαλο" ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Μέμος Μπεγνής, που δέχτηκε τα κοπλιμέντα της Δούκισσας Νομικού για την εμφάνιση του και τους... κοιλιακούς του!
 
 Ο ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της παράστασης "Θα σε πάρω να φύγουμε", η οποία ανεβαίνει στο θέατρο Badminton και στην οποια συμμετέχει και υποστηρίζει πως "δεν είναι μια απλή παράσταση, αλλά ένα ελληνικό φαινόμενο".

Μίλησε ακόμα για το ρόλο του στην εν λόγω παράσταση και αποκάλυψε  ότι γελάει στις ερωτικές σκηνές που έχει με τον Αντώνη Λουδάρο, που υποδύεται την κυρία Επιθεώρηση!

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του Μέμου ότι όταν η Τάνια Τρύπη βγαίνει στη σκηνή και τραγουδάει το "Παιδιά της Ελλάδος παιδιά" της Σοφίας Βέμπο, ο κόσμος από κάτω κλαίει.

Αναφέρθηκε ακομα και στο ξεκίνημα της καριέρας του, τότε που σπούδαζε για να γίνει πιανίστας. Στη συνέχεια, όμως, έκανε στροφή στην καριέρα του και έγινε ηθοποιός, ενώ συμπλήρωσε ότι η μεγάλη του αγάπη είναι τα Musical.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δήλωση του Γιάννη Μπέζου για το ξεσκαρτάρισμα των ηθοποιών, του οποίου εχει υποδυθεί τον γιο στη σειρά "Άκρως οικογενειακόν" και υποστήριξε πως "διαφωνώ μαζί του, αν και τον εκτιμάω πάρα πολύ και έχουμε συνεργαστεί πολύ καλά".

Τέλος, επεσήμανε ότι ήταν  ο πρώτος Τούρκος (Έλληνας Μουσουλμάνος ήταν στην ουσία) στην ελληνική τηλεόραση, μιας και είχε υποδυθεί πριν χρόνια τον Μουράτ στο πολύ πετυχημένο σήριαλ "Μην μου λες αντίο".