Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Οι Ancient Aliens και ο Ελληνας Giorgio A. Tsoukalos





O Giorgio A. Τσούκαλος είναι ο παραγωγός του Ancient Aliens και εκδότης του θρυλικού περιοδικού Times, που είχε μοναδική δημοσίευση στον κόσμο για τους αρχαίους αστροναύτες συχνά έχει χαρακτηριστεί ως Indiana Jones και έχει εξερευνήσει πολλά Αρχαία του κόσμου.


Φαντάσου να έμενε Ελλάδα δεν θα είχε κάνει τίποτα από όλα αυτά, σε μια χωρά που η βλακεία δεν έχει όρια, θα τον έτρωγε το σύστημα όπως πολλούς και θα είχε και τον χαζό εξυπνάκια ελληνάρα να κοροϊδεύει, γιατί μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του. Όπως έχω πει τόσες φόρες δεν έπρεπε να είχα γεννηθεί Ελλάδα, όσο για την ιστορία; αφήστε αυτά που λένε περί αρχαίων γιατί δεν έχετε καμιά σχέση! 

Ο ελληνάρας σαν το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, κουνιέται με τα λεφτά του μπαμπά.

Οι Έλληνες του τότε έγραψαν ιστορία εσείς τι κάνετε; 

Λέτε ναι σε όλα βγάζετε τα ίδια τομάρια τόσα χρονιά, τρώτε την αποβλάκωση από την κατσαρόλα! κοιτάτε πως θα εκμεταλλευτεί ο ένας τον άλλον κτλ κτλ ! THITS IS GREECE !
Ο Giorgio έχει πρωταγωνιστήσει και εμφανιστεί στο Travel Channel, National Geographic Channel, Sci-Fi, Coast to Coast AM, και πολλά άλλα διεθνή τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα μιλάει για τις τελευταίες ανακαλύψεις στον τομέα των Αρχαίων αστροναυτών ο διευθυντής του Κέντρου για την ερευνά αρχαίων πολιτισμών (Αρχαιολογίας, Αστροναυτικής και SETI Research Association).

Το περιοδικό Times και το Κέντρο για την Αρχαία Έρευνα αστροναύτης ιδρύθηκε στις 17 Ιουνίου 1998, με συν-ιδρυτές Giorgio A. Τσούκαλος, Ulrich Dopatka και τον Erich von Daniken (Chariots of the Gods) ως επίσημος ερευνητικός οργανισμός. 

Ο Erich von Daniken και ο Τσούκαλος έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο (54 χώρες ... και βάλε). Σήμερα, είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν πραγματικά επισκεφθεί και ερευνήσει σχεδόν όλα τα μυστηριώδη μέρη του πλανήτη μας ,

Giorgio A. Tsoukalos (Γεώργιος Α Τσούκαλος γεννημένος 14, Μάρ 1978) είναι Ελβετό -Έλληνας συγγραφέας, τηλεοπτικός παρουσιαστής και υπέρμαχος της ιδέας ότι οι αρχαίοι αστροναύτες είχαν νταλαβέρια με τους αρχαίους ανθρώπους.

 Είναι ο εκδότης του του περιοδικό Legendary Times , μια έκδοση με άρθρα από Erich von Däniken (Chariots of the Gods?), David Hatcher Childress, Peter Fiebag, Robert Bauval και Luc Burgin , σχετικά με το θέμα των αρχαίων αστροναυτών.

Είναι στο Κέντρο Έρευνας του Erich von Däniken για Αρχαίους αστροναύτες για πάνω από 12 χρόνια και είναι παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς αρχαίοι εξωγήινοι Ancient Aliens.
Το 1998 αποφοίτησε από το Ithaca College Ithaca της New York, με πτυχίο στον αθλητισμό πληροφορικής και επικοινωνίας. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, ελληνικά, γερμανικά, γαλλικά και ιταλικά .





aorata-gegonota
conspiracyfeeds.blogspot.gr

ntokoumentagr.blogspot.gr