Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Trailer Night: Jackman, Stallone, Schwarzenegger και Langella παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους


Δύο από τους μεγαλύτερους action heroes των περασμένων δεκαετιών φτιάχνουν το τέλειο "Escape Plan", ο εξαιρετικός Frank Langella έρχεται στο "Τhe Time Being" και ο Hugh Jackman με το πλούσιο καστ που τον πλαισιώνει μας δείχνει το δεύτερο trailer του "Prisoners".
Όπως κάθε Τρίτη βράδυ, μαζέψαμε τα πιο φρέσκα trailers που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο για να ξέρεις τι ταινίες θα περιμένεις.
Από φρέσκα πρόσωπα, μέχρι συναντήσεις (κινηματογραφικών) τιτάνων, από όλα έχει το μενού των νέων trailers της εβδομάδας.

Escape Plan

Αν εξαιρέσουμε την σύντομη συνεργασία τους στο "Εxpendables", οι Sylvester Stallone και Arnold Schwarzenegger είχαν να συναντηθούν από τα 80's, οπότε το comeback τους μετά από τόσα χρόνια απαιτούμε (και θέλουμε) να είναι αντάξιο. Στο στόρυ τώρα, ο Stalone σχεδιάζει υψηλά συστήματα ασφαλείας φυλακών που κάνουν αδύνατη την οποιαδήποτε προσπάθεια απόδρασης. Τι θα συμβεί όμως όταν μπει στη φυλακή -και φυσικά θελήσει να βγει- στην οποία ο ίδιος φρόντισε να κάνει αδύνατη την απόδραση; Ευτυχώς, θα έχει για βοηθό του τον επίσης κρατούμενο Arnold Schwarzenegger.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 18 Οκτωβρίου του 2013. Για την Ελλάδα ακόμη δεν έχουμε ημερομηνία.


The Escape Plan trailer από Flixgr

The Time Being

Ο Frank Langella προσθέτει μια ακόμη συμμετοχή στο πλούσιο και τίμιο βιογραφικό του (αρκεί να σκεφτείς ότι για το 2013-14 παίζει σε 8 παραγωγές) έχοντας δίπλα του τον Wes Bentley.Η ταινία αφορά σε έναν νεαρό ζωγράφο που μια μέρα γνωρίζει έναν μυστήριο πλούσιο κύριο, ο οποίος σύντομα θα γίνει ο προσωπικός του ευεργέτης. Σύντομα όμως, η σχέση τους περιπλέκεται. Δε λέμε παραπάνω, δες το trailer της ταινίας που ακολουθεί.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Η μόνη ημερομηνία που έχει κυκλοφορήσει είναι για τις Η.Π.Α., στις 23 Ιουλίου.


The Time Being - trailer #1 [HD] (2013) Nenad... από myfilm-gr

Βreathe In

Σε έναν ρόλο μακριά από τον κλασικό κακό του Hollywood, o Guy Pearce πρωταγωνιστεί σε μια ταινία το διδύμου του αγαπημένου indie love story "Like Crazy" (Drake Doremus, Ben York Jones) στο σενάριο και, όπως φαίνεται τουλάχιστον από το trailer, θα είναι ένα οικογενειακό δράμα που θα μας κρατήσει καθηλωμένους. Στο στόρυ τώρα, η Jones, υποδύεται μια Βρετανίδα μαθήτρια που επισκέπτεται το σπίτι μιας οικογένειας μέσω ενός προγράμματος ανταλλαγής μαθητών. Όμως όταν ο πατέρας της οικογένειας, Keith, αρχίζει να βλέπει στο πρόσωπο της νεαρής μαθήτριας κάτι παραπάνω, η ηρεμία της οικογένειας θα αρχίσει να ταράζεται.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Έχουμε ημερομηνία μόνο για την Βρετανία,  που είναι η 16η Ιουλίου.


First Trailer For BREATHE IN από reelgr

Black Nativity

Η ιστορία της Θείας Γέννησης επιστρέφει, εμφανώς παραλλαγμένη και προσαρμοσμένη στο τώρα, 52 χρόνια μετά το κλασσικό θεατρικό του Broadway, "Black Nativity". Η ταινία είναι γεμάτη από παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε gospel μορφή αλλά και μερικά καινούρια που γράφτηκαν ειδικά για την παράσταση. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Jacob Latimore, Forest Whitaker, Angela Bassett, Tyrese Gibson, Mary J. Blige αλλά και η Jennifer Hudson που θα την δεις να τραγουδάει στο trailer.


Black Nativity Teaser Trailer #1 από sunshine_i

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις Η.Π.Α. κάνει πρεμιέρα στις 27 Νοεμβρίου. Στην Ελλάδα, άγνωστο το πότε και το αν.

Prisoners

Για το στόρυ και για το πολύ δυνατό καστ με Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello και Terrence Howard, τα έχουμε πει και στο πρώτο trailer, όπως και για την υπόθεση. Τώρα βλέπουμε το 2ο. Προειδοποιώ! Περιέχει spoilers, οπότε είναι στη διακριτική σου ευχέρεια το αν θα το δεις ή όχι.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία προς το παρόν. Στις Η.Π.Α. η ταινία βγαίνει στις 20 Σεπτεμβρίου.




Prisoners with Hugh Jackman - Official Trailer 2 από FanReviews
















cosmo.gr
ntokoumentagr.blogspot.gr