Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Η Penelope Cruz μαζί με την αδερφή της σε ρόλο σχεδιάστριας για τον οίκο Loewe

  

H Penelope Cruz μαζί με την αδερφή της, Monica, σχεδίασαν μία σειρά από τσάντες για τον οίκο Loewe. Η συλλογή θα ονομάζεται “The Cruz collection” και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Stuart Vevers, creative director του οίκου.

Η συλλογή αποτελείται από μία τσάντα που φοριέται και με λουρί χιαστή, με πολλές εξωτερικές τσάντες, η οποία θα κυκλοφορήσει σε πολλά χρώματα και με πολλά τσαντάκια και πορτοφόλια. Η συγκεκριμένη τσάντα απευθύνεται στην εργαζόμενη γυναίκα που θέλει να δείχνει πάντα στυλάτη αλλά να έχει την κατάλληλη τσάντα που θα εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες της.

“Θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό αλλά και πρακτικό, και θέλαμε το σχέδιο να έχει ένα τελείως Ισπανικό στοιχείο’, είπε η Penelope Cruz ενώ μίλησε και για το πώς είναι να εργάζεται με την αδερφή της..

“Συνήθως μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Όταν κάνουμε τα meetings ξεχωριστά, τείνουμε να επιλέγουμε τα ίδια υλικά και χρώματα.”

“Θέλαμε μία τσάντα που θα ήταν χρήσιμη για τις γυναίκες που χρειάζονται να κουβαλάνε πολλά πράγματα και να τα έχουν μαζί τους ταυτόχρονα’.

Οι αδερφές είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν φτιάχνοντας επίσης μία κολεξιόν για την εταιρεία Mango, ενώ σύντομα θα αποκαλυφθεί και η συλλογή τους για τα εσώρουχα Agent Provocateur.

H Penelope είναι επίσης και το πρόσωπο του οίκου Loewe και ανέλαβε τη διαφημιστική καμπάνια του οίκου για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2013/2014.























ntokoumentagr.blogspot.gr