Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Οι One Direction απέκτησαν το δικό τους άρωμα!

  

Οι One Direction αποφάσισαν να επεκτείνουν την επιτυχία τους και σε άλλους τομείς εκτός από το τραγούδι, κυκλοφορώντας ένα άρωμα με το όνομα τους!
Οι Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson και Liam Payne παρουσίασαν στο Λονδίνο το άρωμα τους, που φέρει το όνομα Our Moment!

Οι One Direction παρουσίασαν στο Λονδίνο το δικό τους άρωμα, που θα φέρει το όνομα Our Moment και θα απευθύνεται σε γυναίκες!

Το διάσημο boyband δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο εγχείρημα στο οποίο αρέσκονται να επιδίδονται τα τελευταία χρόνια πολλοί celebrities: την έκδοση αρωμάτων με το δικό τους όνομα!

Διασημότητες όπως οι Britney Spears, Katy Perry, Lady Gaga, Adam Levine, Kylie Minogue, κ.ά., έχουν κυκλοφορήσει τα δικά τους αρώματα, με επιτυχία μάλιστα εφάμιλλη των αρωμάτων που κυκλοφορούν από διάσημους οίκους μόδας!

Οι One Direction δεν μπόρεσαν να αντισταθούν σε αυτό το «κάλεσμα», και θέλησαν να μοιραστούν με τα εκατομμύρια των θαυμαστριών τους ένα χαρακτηριστικό άρωμα, που θα φέρει την δική τους υπογραφή!


Το γλυκό άρωμα των One Direction απευθύνεται στις γυναίκες θαυμάστριες τους και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού!

Το Our Moment, των One Direction, είναι ένα γυναικείο άρωμα, σε ροζ συσκευασία, με μια πολύ γλυκιά, λουλουδένια, μυρωδιά με φρουτένιες ψηλές νότες!

Όπως ο Liam Payne αποκάλυψε όλα ξεκίνησαν όταν μια θαυμάστρια τους δημιούργησε μια αίτηση στο διαδίκτυο για να δημιουργήσει το γκρουπ το δικό του άρωμα, και φυσικά οι One Direction ανέλαβαν την πρόκληση και δούλεψαν πολύ μέχρι να πετύχουν την σωστή «συνταγή» για το άρωμα που θα απευθύνεται στις θαυμάστριες τους!

Το άρωμα Our Moment των One Direction θα κυκλοφορήσει στο τέλος του καλοκαιριού, σε τιμές οικονομικές, όπως άλλωστε και τα περισσότερα αρώματα που φέρουν την υπογραφή ενός celebrity!




ntokoumentagr.blogspot.gr