Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Τrailer Night: Η Jennifer Lawrence παίζει με τη φωτιά και ο Jamie Foxx γίνεται Εlectro


Robert De Niro - Michelle Pfeiffer σε μια μαφιόζικη action comedy ("The Family"), ένα εκρηκτικό "The Councelor" και μερικές ακόμη trailer αφίξεις στην οθόνη του υπολογιστή σου.

Μαζέψαμε σε ένα κείμενο τα πιο σημαντικά trailers που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα, για να ξέρεις τι να περιμένεις τους επόμενους μήνες στις σκοτεινές αίθουσες.

The Amazing Spider-Man 2
Μια μικρή γεύση ηλεκτρισμού μέχρι το επόμενο teaser (ή ακόμη καλύτερα, trailer) έρχεται μέσα από 42 δευτερόλεπτα, η οποία εστιάζει σε ένα μόνο σημείο της ταινίας: στον νέο κακό της υπόθεσης, τον Electro, που υποδύεται ο Jamie Foxx. Ο Electro βρίσκεται ξαφνικά με την ικανότητα να μπορεί να διαχειρίζεται τον ηλεκτρισμό, μετά από το χτύπημα μιας αστραπής.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία για την Ελλάδα, στις Η.Π.Α. Όμως η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 2 Μαϊου του 2014.


First Look At Jamie Foxx as Electro [Teaser] από teasertrailer
 
Mandela: Long Walk to Freedom
Ο σκηνοθέτης Justin Chadwick (“The Other Boleyn Girl”, “The First Grader”) και ο σεναριογράφος William Nicholson (“Gladiator”, “Les Miserables”) συνεργάζονται σε μια ταινία που να περιγράφει την πορεία του Αφρικανού πολιτικού από τα παιδικά του χρόνια μέχρι την προεδρία της Νοτίου Αφρικής. Πρωταγωνιστής, ο Βρετανός Ιdris Elba που έχει αποδείξει το ταλέντο του στο  κερδίζοντας μάλιστα το 2012 την Χρυσή Σφαίρα “Καλύτερου Ρόλου σε μίνι σειρά” για την ερμηνεία του στο "Luther".

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Η ταινία θα προβληθεί στις βρετανικές αίθουσες στις 3 Ιανουαρίου του 2014 και πιθανότατα και στην Ελλάδα μερικούς μήνες μετά.


Mandela: Long Walk to Freedom - Official Trailer από Flixgr
 

The Family
Μια οικογένεια μαφιόζων φυγαδεύεται σε μια ήσυχη πόλη της Γαλλίας  για να προστατευτεί από τη Μαφία που κάρφωσε. Παρά τις προσπάθειες ενός πράκτορα της CIA, η οικογένεια Manzoni δεν καταφέρνει να κρατήσει χαμηλό προφίλ και με τα κατορθώματά της, στρέφει τα βλέμματα της "κακιάς" Μαφίας πάνω της. Φυσικά, ο Robert De Niro είναι η κεφαλή της οικογένειας Manzoni, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Luc Besson.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία. Στις Η.Π.Α. η ταινία κάνει πρεμιέρα στις  στις 13 Σεπτεμβρίου, μια βδομάδα νωρίτερα από την μέχρι πρότινος γνωστή.


The Family Official International Trailer #1... από trailerly
 

The Councelor
Ένα ακόμη δυνατό trailer – για το οποίο γράψαμε και τις προάλλες-, με ακόμη πιο ηχηρά ονόματα να πρωταγωνιστούν: Brad Pitt, Michael Fassbender, Penelope Cruz, Javier Bardem (οι οποίοι μάλιστα σήμερα έγιναν γονείς!), Cameron Diaz: και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Το περιμένουμε στις ελληνικές αίθουσες μέσα στον χειμώνα. Στις Η.Π.Α. θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου του 2013.


The Counselor trailer από Flixgr


The Hunger Games: Catching Fire
Περιμέναμε καιρό για να πάρουμε μια ιδέα από το δεύτερο μέρος της τριλογίας των "Hunger Games" (θυμήσου όσα είχαμε γράψει για το στόρυ). Τώρα πρέπει να περιμένουμε λίιιγο ακόμη μέχρι την επίσημη ημέρα προβολής του στις ελληνικές αίθουσες.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Τo "The Hunger Games: Catching Fire" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 22 Νοεμβρίου του 2013.



The Hunger Games Catching Fire Film από teasertrailer















cosmo.gr

ntokoumentagr.blogspot.gr