Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

"Το Τέλειο Χτύπημα" θα το δεις σε αυτό το αποκλειστικό κλιπ

  

Είναι πάντα μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε τον Τζέφρι Ρας να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. 

Ξεκάθαρα ένας από τους Σπουδαίους Ηθοποιούς, ο βραβευμένος με Όσκαρ "Σολίστας" αυτή τη φορά αφήνεται στις οδηγίες του μαέσρου Τζουζέπε Τορνατόρε, δημιουργό του -επίσης βραβευμένου με Όσκαρ- "Σινεμά ο Παράδεισος", στο ρόλο ενός εκτιμητή και συλλέκτη έργων τέχνης. Είναι εκκεντρικός, σνομπ και απόμακρος, που όμως -όπως συμβαίνει συχνά ώστε ένας δύσκολος άνθρωπος να αλλάξει στάση απέναντι στον κόσμο- νιώθει μια ακαταμάχητη έλξη για μια γυναίκα. Για μια αγοραφοβική κληρονόμο συγκεκριμένα, η οποία θα ζητήσει τη βοήθειά του, πριν όλο αυτό καταλήξει σε μια μεγάλη περιπέτεια.

Ο Τορνατόρε είναι πάντα στα καλύτερά του όταν ασχολείται με την επίδραση που μπορεί να έχει η τέχνη στη ζωή δύσκολων ανθρώπων, αυτό έκανε στο "Σινεμά ο Παράδεισος" με το σινεμά, αυτό έκανε στον "Θρύλο του 1900" με τη μουσική, αυτό κάνει κι εδώ στο "Τέλειο Χτύπημα". Με τον Ρας μπροστάρη και με τη συνδρομή του Ένιο Μορικόνε στην ατμοσφαιρική μουσική, στήνει ένα ξεχωριστό θρίλερ, βασισμένο στο μυστήριο και την ψυχολογία δύο απόμακρων, δυσανάγνωστων χαρακτήρων.

Στο αποκλειστικό αυτό κλιπ, ο Βέρτζιλ (ο χαρακτήρας του Τζέφρι Ρας) προσπαθεί να μάθει περισσότερα για μια μυστηριώδη συσκευή που ξεκινά την περιπέτεια. Στη σκηνή βλέπουμε και τον Τζιμ Στάρτζες του "Across the Universe". Δες το εδώ:


Το Τέλειο Χτύπημα - Yποτιτλισμένο Clip από Dailymotion_Greece

Το "Τέλειο Χτύπημα" σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο ιταλικό box office και κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα αυτή την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου από τη Feelgood. Πρωταγωνιστεί ο Τζέφρι Ρας και σκηνοθετεί ο Τζουζέπε Τορνατόρε.


το τέλειο χτύπημα / the best offer - trailer από NyxtesPremieras












cosmo.gr
ntokoumentagr.blogspot.gr