Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Το καθηλωτικό "Rush" και ο αιματοβαμμένος Ryan Gosling στο "Only God Forgives"

  

Η επόμενη συνεργασία του Nicolas Winding Refn με τον Ryan Gosling -μετά τον θρίαμβο του Drive- ,Only God Forgives, είναι μόλις μια από τις πολυζητημένες ταινίες που κάνουν την πρεμιέρα τους από σήμερα (19/09) στην μεγάλη οθόνη. Ποια να δούμε;
Only God Forgives

Μπορεί η ταινία του Nicolas Winding Refn να γιουχαρίστηκε στη δημοσιογραφική προβολή της στο Φεστιβάλ των Καννών, όμως αυτός πιστεύει πως "η σπουδαία τέχνη υπάρχει για να διχάζει". Στο στόρι, ένας γκάγκστερ πηγαίνει στη Ταϊλάνδη για να εκδικηθεί την δολοφονία του αδελφού του και κανονίζει να λύσει τις διαφορές με τον δολοφόνο σε έναν αγώνα ταϊλανδέζικου μποξ.

Σκηνοθεσία: Nicolas Winding Refn
Πρωταγωνιστούν: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas, Vithaya Pansringarm


Μόνο ο Θεός Συγχωρεί (Only God Forgives... από myfilm-gr
jOBS

Η εξωτερική ομοιότητα του Ashton Kutcher με τον Steve Jobs φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή για να κάνει το μεγάλο "μπαμ" στις αίθουσες, μιας και οι πρώτες εβδομάδες στο αμερικανικό box office ήταν μάλλον απογοητευτικές, τουλάχιστον συγκριτικά με αυτό που αναμενόταν. Tο φιλμ επικεντρώνεται στα μετεφηβικά, κάτι σαν χίπικα χρόνια του Jobs και θα φτάνει ως τη συνίδρυση της Apple.

Σκηνοθεσία: Joshua Michael Stern
Πρωταγωνιστούν: Ashton Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad


JOBS OFFICIAL TRAILER GREEK SUBS από vitaminad

White House Down (Λευκός Οίκος, Η Πτώση)

Κατά την περιήγησή του στον Λευκό Οίκο με την κόρη του, ένας αστυνομικός (Channing Tatum) αναλαμβάνει δράση για να προστατεύσει το παιδί του και τον Αμερικανό Πρόεδρο (Jamie Foxx) από μια βαριά οπλισμένη ομάδα παραστρατιωτικών εισβολέων. Κοινώς, ο σπεσιαλίστας ταινιών δράσης Roland Emmerich καλείται να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορά.

Σκηνοθεσία: Roland Emmerich
Πρωταγωνιστούν: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal


Rush

O σεναριογράφος Peter Morgan φέρνει στις οθόνες μας μια από τις ταινίες της χρονιάς εισχωρώντας στα άδυτα της Formula 1, εστιάζοντας στη μάχη που είχαν ο Niki Lauda με τον James Hunt στο Πρωτάθλημα του 1976, αλλά και στην συντριβή του μονοθέσιου του Lauda που σχεδόν κατέστρεψε το πρόσωπό του.

Σκηνοθεσία: Ron Howard
Πρωταγωνιστούν: Daniel Brühl, Chris Hemsworth, Olivia Wilde


"Rush" Trailer 3 από thesevensees



















cosmo.gr
ntokoumentagr.blogspot.gr