Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Trailer Night: Η Κούκλα του Σατανά ξυπνάει και η Amanda Seyfried γίνεται Linda Lovelace

  

Από την ιστορία της πορνοστάρ Linda Lovelace, της γυναίκας που κρύβεται πίσω από το "Βαθύ Λαρύγγι" (Lovelace), μέχρι την επιστροφή της Κούκλας του Σατανά (Curse of Chucky), αυτά είναι τα trailers που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα.
Το Hollywood βαράει υπερωρίες, κυκλοφορώντας καθημερινά δεκάδες νέα trailers, το να τα δεις όλα όμως είναι αδύνατο και, μεταξύ μας, ανούσιο.
Το Cosmo.gr μάζεψε αυτά που "παίζουν" περισσότερο στο διαδίκτυο και γράφει όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Lovelace

Η Amanda Seyfried παίρνει γερό φορτίο στην πλάτη της και αναλαμβάνει να να ενσαρκώσει το ρόλο της διάσημης πορνοστάρ Linda Lovelace, γνωστή ως  "Το βαθύ Λαρύγγι" από την ομώνυμη ταινία του 1972, ένα πρόσωπο που πέτυχε την αναγνωρισιμότητα αλλά με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Να ξέρεις πάντως πως η ταινία δε θα εστιάζει τόσο στο σεξ αλλά στην στην βαθύτερη συναισθηματική κατάσταση της 20χρονης ηρωίδας της από τη στιγμή που ερωτεύεται, περνάει από οντισιόν και εισέρχεται δυναμικά στη βιομηχανία του πορνό.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Για την ώρα έχουμε ημερομηνία για τις Η.Π.Α., η οποία είναι η 9η Αυγούστου.


Lovelace trailer από FilmBoy-gr

Curse of Chucky

Ο Chucky, γνωστός και ως Κούκλα του Σατανά, κάνει splatter comeback με την έκτη ταινία της σειράς. Ο serial killer ζωντανεύει και σκορπά το θάνατο, όπως εξάλλου κάνει από το 1988, με την "γέννησή" του στην ταινία Child's Play. Στο στόρυ τώρα, η Nica θρηνεί για τον χαμό της μητέρας της, μαζί με την αδερφή της,  Barb που έρχεται στην πόλη με την οικογένειά της για να της συμπαρασταθεί. Όσο οι αδερφές ασχολούνται με τις εκκρεμότητες που άφησε η μητέρα τους, η κόρη της, Barb,  βρίσκει παρέα σε μια κούκλα, τον Chucky, που έχει όρεξη για εγκλήματα.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις Η.Π.Α, έρχεται στις 24 Σεπτεμβρίου σε Blu Ray και DVD.


Curse Of Chucky trailer από Horrorant

The Lifeguard

Μια ταινία με πολύ καλές κριτικές στο Sundance Festival κυκλοφορεί νέο trailer. Στην ταινία θα δούμε την Kristen Bell στο ρόλο της Leigh, μιας 29χρονης γυναίκας που αδυνατεί να πάρει απόφαση ότι μεγαλώνει, κάτι που θα την στείλει πίσω στο πατρικό της, μαζί με τους γονείς της. Εκεί θα βρει μια δουλειά ως ναυαγοσώστρια και θα έχει μια σύντομη σχέση με έναν ανήλικο έφηβο. Καθώς η Leigh απολαμβάνει να παραμελεί την ενήλικη ζωή και τις ευθύνες και να μπαίνει στη παράνομη σχέση, ξεκινά μια αλυσιδωτή αντίδραση που επηρεάζει τους πιο κοντινούς της.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: 30 Αυγούστου στις Η.Π.Α, για την Ελλάδα βλέπουμε να έρχεται από χειμώνα μεριά.


The Lifeguard trailer από FilmBoy-gr

Austenland

Πάμε τώρα σε κάτι πιο ρομαντικό: Μια κωμωδία που παρακολουθεί τη ζωή της ηρωίδας Jane Hayes (την οποία υποδύεται η Keri Russell) , μιας φαινομενικά φυσιολογικής γυναίκας που έχει όμως ένα μυστικό: έχει εμμονή με τον κύριο Mr. Darcy, τον ήρωα του μυθιστορήματος της Jane Austen "Περηφάνια και Προκατάληψη". Στην ταινία θα δεις και τον Colin Firth. Μόνο που, εκεί, θα τον δεις χαρτονένιο!

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν έχουμε ημερομηνία για την Ελλάδα, πάντως η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου στην Βρετανία. 


Austenland trailer από FilmBoy-gr


















cosmo.gr
ntokoumentagr.blogspot.gr